Afdrukken

Info over Helpgids

In deze Helpgids wordt uitgelegd hoe u dit tv-toestel gebruikt. U kunt ook de Installatiehandleiding raadplegen voor een beschrijving van de installatie van het tv-toestel en de Referentiegids voor de specificaties van het toestel en de bevestiging aan de wand.

Versies van de Helpgids

Er zijn twee versies van de Helpgids: de geïntegreerde versie en de online-versie. De online-Helpgids bevat de meest recente informatie.
De online-Helpgids wordt automatisch weergegeven wanneer het tv-toestel verbinding heeft met het internet. Is dit niet zo, dan wordt de geïntegreerde Helpgids weergegeven.

Opmerking

  • Mogelijk moet u de software van het tv-toestel bijwerken voordat u de nieuwste functies kunt gebruiken die in de Helpgids beschreven staan. Zie de pagina Software-updates voor meer informatie over software-updates.
  • De namen van de instellingen in de Helpgids kunnen afwijken van de weergegeven namen op het tv-toestel, afhankelijk van de releasedatum van het tv-toestel of uw model/land/regio.
  • De afbeeldingen en illustraties die gebruikt worden in de Helpgids kunnen verschillen afhankelijk van het model van uw tv-toestel.
  • Wijzigingen aan het ontwerp en de technische gegevens zijn voorbehouden zonder kennisgeving.
  • De Helpgids bevat beschrijvingen die gelden voor alle modellen/regio's/landen. Sommige beschrijvingen van functies gelden mogelijk niet voor uw model/regio/land.

Hint

  • Om na te gaan of uw tv-toestel uitgerust is met een van de functies die beschreven staan in de Helpgids, raadpleegt u de Referentiegids of de website van Sony.
  • Deze Helpgids is opgesteld voor alle regio's/landen. Sommige beschrijvingen in deze Helpgids zijn niet van toepassing voor bepaalde regio's of landen.