Súgóútmutató

Képernyő-tükrözés használata

A Képernyő-tükrözés funkció a Miracast technológia segítségével megjeleníti a kompatibilis eszköz (például egy okostelefon) képernyőjét a tv-készülék nagy képernyőjén.

A funkció használatához nincs szükség vezeték nélküli útválasztóra (vagy hozzáférési pontra).

Tartalommegosztást bemutató ábra
 1. Okostelefon
 2. Táblagép
 3. Számítógép
 1. Nyomja meg az INPUT/TEXT HOLD gombot Válassza a [Képernyő-tükrözés] lehetőséget.
 2. Működtesse a Képernyő-tükrözés funkcióval kompatibilis eszközt az eszköznek a tv-készülékhez való csatlakoztatásához. A csatlakoztatást követően a TV-készüléken az eszköz képernyője jelenik meg.

Csatlakoztatott eszközök felsorolása/eszköz regisztrációjának megszüntetése

Ha megjelenik a képernyő-tükrözés várakozási képernyője, nyomja meg az OPTIONS gombot, majd válassza az [Eszközlista megjelenítése / Törlés] lehetőséget.

Egy eszköz regisztrációjának megszüntetéséhez válassza ki a törölni kívánt eszközt a listából, majd nyomja meg a ENTER gomb gombot. Ezután válassza az [Igen] lehetőséget a megerősítési üzenetben.

Regisztrációs értesítés megjelenítése, amikor kísérletet tesz egy eszköznek a tv-készülékhez való csatlakoztatására

A funkció aktiválásával megelőzhető egy nem kívánt eszköz véletlen csatlakoztatása.

Ha megjelenik a képernyő-tükrözés készenléti képernyője, az OPTIONS gomb megnyomását követően, válassza a [Regisztrációs értesítés] [Be] lehetőséget.

Vegye figyelembe, hogy ha elutasítja egy eszköz regisztrációs kérelmét, nem fogja tudni csatlakoztatni azt, hacsak nem törli az eszközlistából.

A sávbeállítás módosítása (szakértőknek)

Ha megjelenik a képernyő-tükrözés készenléti képernyője, az OPTIONS gomb megnyomását követően, válassza a [Sávbeállítás] lehetőséget.

Megjegyzés
 • A csatlakoztatni kívánt eszközöknek a következő feltételeknek kell megfelelniük:
  • Képernyőtükrözés-kompatibilis eszközök:
   2,4 GHz-es csatlakozás (5 GHz nem támogatott).
 • A készüléke által támogatott vezeték nélküli sávokkal kapcsolatos információkért tekintse meg az eszköz használati útmutatóját.