Vodič za pomoć

Korištenje značajke Zrcaljenje zaslona

Zrcaljenje zaslona funkcija je za prikazivanje zaslona kompatibilnog uređaja (npr. pametnog telefona) na širokom zaslonu TV prijemnika pomoću tehnologije Miracast.

Za korištenje ove značajke nije potreban bežični usmjerivač (ili pristupna točka).

Slika dijeljenja sadržaja
 1. Pametni telefon
 2. Tablet
 3. Računalo
 1. Pritisnite tipku INPUT/TEXT HOLD Odaberite [Zrcaljenje zaslona].
 2. Upotrijebite uređaj kompatibilan sa značajkom zrcaljenja zaslona za povezivanje s TV prijemnikom. Kad je uređaj spojen s TV prijemnikom, na TV-u će se prikazat zaslon uređaja.

Popis povezanih uređaja/odjavljenih uređaja

Kada se prikaže zaslon u čekanju u načinu rada Zrcaljenje zaslona, pritisnite OPTIONS, a zatim odaberite [Prikaži popis uređaja / Izbriši].

Da biste odjavili uređaj, odaberite uređaj s popisa za brisanje i pritisnite Tipka ENTER. Zatim odaberite [Da] na zaslonu za potvrdu.

Za prikaz obavijesti o registraciji prilikom pokušaja povezivanja uređaja s TV-prijemnikom

Aktiviranje ove funkcije može spriječiti povezivanje neželjenih uređaja.

Kada se prikaže zaslon u mirovanju u načinu rada Zrcaljenje zaslona, pritisnite OPTIONS, zatim odaberite [Obavijest o registraciji] [Uključeno].

Imajte na umu da nakon što jednom odbijete zahtjev za registraciju uređaja, uređaj nećete moći povezati osim ako ga ne izbrišete s popisa uređaja.

Izmjena Postavke pojasa (za stručnjake)

Kada se prikaže zaslon u mirovanju u načinu rada Zrcaljenje zaslona, pritisnite OPTIONS, a zatim odaberite [Postavka pojasa].

Napomena
 • Povezani uređaji moraju biti u skladu sa sljedećim:
  • Uređaji kompatibilni s funkcijom zrcaljenja zaslona:
   Priključak od 2,4 GHz (nije podržan model s 5 GHz).
 • Za informacije o podržanom bežičnom frekvencijskom pojasu pogledajte korisnički priručnik s uputama za korištenje uređaja.