Tulosta

Vuorovaikutteisten TV-lähetyspalveluiden käyttö

Tekstitietojen näyttäminen

Voit katsella tekstitietoja ja niihin perustuvaa grafiikkaa, kuten paikallisuutisia, säätietoja ja television ohjelmatietoja. Voit selata kiinnostavia tietoja ja valita sitten näytettävät tiedot antamalla numeron.

  1. Näytä tekstitiedot painamalla (Teksti) ‑painiketta.

Tietoja digitaalisesta tekstitietopalvelusta

Digitaalinen tekstipalvelu tarjoaa monipuolista sisältöä, jossa on grafiikkaa ja kuvia. Käytettävissä on erilaisia toimintoja, kuten sivujen linkkejä ja helppokäyttöinen navigointi. Monet palveluntarjoajat tukevat tätä palvelua. (Tämän toiminnon saatavuus vaihtelee mallin/alueen/maan mukaan.)

Digitaalinen interaktiivinen sovelluspalvelu

Interaktiivinen sovelluspalvelu tarjoaa korkealaatuista digitaalista tekstiä ja grafiikkaa sekä muita edistyksellisiä toimintoja. Palveluntarjoajat tukevat tätä palvelua. (Tämän toiminnon saatavuus vaihtelee mallin/alueen/maan mukaan.)

Huomautus

  • Interaktiivisen palvelun saatavuus riippuu palveluntarjoajasta.
  • Käytettävissä olevat toiminnot ja ruutusisältö vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan.
  • Jos tekstitys on valittu ja jos käyttäjä käynnistää digitaalisen teksti-TV-sovelluksen (Teksti) ‑painikkeella, tekstitykset saattavat lakata näkymästä tietyissä olosuhteissa. Kun käyttäjä poistuu digitaalisesta teksti-TV-sovelluksesta, tekstitys jatkuu automaattisesti.

NVOD/MF-palvelun käyttö

NVOD (Near Video On Demand) ja MF (Multi Feed) ovat standardeja, joita käytetään usean ohjelman lähettämiseen samaan aikaan yhdellä kanavalla.

NVOD tuottaa ohjelmasta useita kopioita porrastetusti ja MF näyttää useita ohjelmia yhdellä kanavalla, josta voit valita mieleisesi ohjelman.

  1. Kun katsot NVOD/MF-kanavaa, paina samanaikaisesti ACTION MENU -painiketta.
  2. Valitse [Lisäkanavat] — haluttu ohjelma.

Huomautus

  • Tämä toiminto on käytettävissä, jos NVOD/MF-palvelu kuuluu palveluntarjoajan valikoimaan.