Tulosta

[Edistyneet paneeliasetukset] (vain mallit, joissa on OLED-paneeli)

Nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä malleissa, joissa on OLED-paneeli ja joita käytetään kuvan kiinnipalamisen estämiseen.

Jos samaa kuvaa esitetään toistuvasti tai pitkän aikaa, voi tapahtua kuvan kiinnipalaminen.
Televisiossa on kaksi toimintoa, [Kuvapisteen vaihto] ja [Paneelin päivitys], joiden tarkoituksena on vähentää kuvan kiinnipalamista.

Paina HOME-painiketta, valitse sitten [Asetukset] — [Näyttö ja äänet] — [Edistyneet paneeliasetukset] — haluttu vaihtoehto.

Käytettävissä olevat vaihtoehdot

[Kuvapisteen vaihto]
Siirtää näytön kuvaa säännöllisin väliajoin kuvan kiinnipalamisen estämiseksi. Pidä tämä toiminto käytössä, kun käytät televisiota normaaliolosuhteissa.
[Paneelin päivitys]
Suorita manuaalisesti vain, kun kuvan kiinnipalaminen on erityisen huomattavaa.

Huomautus

  • Suorita paneelin päivitys vain, kun kuvan kiinnipalaminen on erityisen huomattavaa. Suorita se viitteenä vain kerran vuodessa. Vältä sen suorittamista useammin kuin kerran vuodessa, koska päivitys voi vaikuttaa paneelin käyttöikään.
  • Paneelin päivitykseen voi kulua noin yksi tunti. Näytöllä voi näkyä valkoisia viivoja paneelin päivityksen aikana. Tämä ei ole television häiriö.
  • Voit tehdä säätöjä, kun huoneen lämpötila on 10–40 °C. Jos huoneen lämpötila on tämän alueen ulkopuolella, paneelin päivitystä ei ehkä voida suorittaa.