Tulosta

Ohjelmistopäivitykset

Sony toimittaa ohjelmistopäivityksiä ajoittain toimintojen parantamiseksi ja toimittaakseen käyttäjille uusimpia television käyttökokemuksia. Helpoin tapa ohjelmistopäivitysten saantiin on television Internet-yhteyden avulla.

Automaattisen ohjelmistolatauksen ottaminen käyttöön

Kun haluat ottaa käyttöön [Automaattinen ohjelmiston lataus], paina HELP-painiketta ja valitse sitten [Järjestelmän ohjelmistopäivitys] — [Automaattinen ohjelmiston lataus].

Vinkki

  • Kun haluat päivittää ohjelmiston manuaalisesti, valitse [Ohjelmistopäivitys].
  • Jos et halua päivittää ohjelmistoa automaattisesti, poista käytöstä [Automaattinen ohjelmiston lataus].

Huomautus

  • Kun [Automaattinen ohjelmiston lataus] ei ole valittuna, televisio ei pysty saamaan ilmoituksia, vaikka ohjelmistopäivitys olisi saatavana.

Ohjelmiston päivitys USB-tallennuslaitteen avulla

Jos sinulla ei ole verkkoyhteyttä, voit päivittää ohjelmiston myös käyttämällä USB-tallennusvälinettä. Lataa uusimmat ohjelmistopäivitykset Sony-tukisivustolta USB-tallennusvälineelle tietokoneen avulla. Aseta USB-tallennusväline television USB-porttiin ja ohjelmistopäivitys käynnistyy automaattisesti.

Jos päivität television ohjelmiston USB-tallennusvälineen avulla, silloin kannattaa lukea verkkosivustolta varoitukset, joita liittyy päivitykseen tallennusvälineen avulla.

Katso lisätietoja tukisivustosta Tukisivusto -sivulta.