Tulosta

TV-menu käyttö

Kun painat TV-painiketta katsellessasi televisiolähetystä, [TV-menu] tulee näkyviin. Kanavaluettelo tulee esiin kohtaan [TV-menu], ja voit valita kätevästi muiden kanavien ohjelmia katsellessasi televisiota.

Voit lisätä suosikkikanavia, kun käytät sisäistä viritintä.

Televisioruudun kuva

Huomautus

 • Esitetty näyttö ja valikot voivat vaihdella katseltavan sisällön ja mallin/maan/alueen mukaan.
 1. Paina TV-painiketta katsellessasi televisiolähetystä.
  TV-menu näytetään näytön alareunassa.
 2. Siirrä kohdistinta vasemmalle tai oikealle ja valitse ohjelma, jota haluat katsoa.
  Jos siirrät kohdistinta alas ja valitset [TV-ohjaus] tai [Kaukosäädin], katselun aikana käytettävissä olevat toiminnot näytetään. Voit myös vaihtaa näytettyä kanavanluetteloa valitsemalla toimintoja, kuten [Digitaaliset] tai [Kaapeli]. (Näytetyt vaihtoehdot vaihtelevat sen mukaan, mitä katsot.)

Vinkki

 • Jos valitset [Lisää Suosikit-luetteloon] kohdasta [TV-ohjaus], voit lisätä katselemasi kanavan kohtaan [Suosikkikanavat].
 • Jos käytössä on YouView-sovellus, voit painaa kaukosäätimen TV-painiketta ja käynnistää YouView-sovelluksen. (vain Isossa-Britanniassa myytävät mallit)
 • Saat Kaapeli/Satelliitti vastaanottimen kanavaluettelon näkyviin kaukosäätimen TV-painikkeella seuraamalla alla olevia ohjeita.

  Paina HOME‑painiketta ja valitse sitten [Asetukset] — [Television katselu] — [TV-painikkeen pikanäppäin].

  Valitse sitten Kaapeli/Satelliitti vastaanottimeen liitetty tuloliitäntä.

 • Jos määritit Kaapeli/Satelliitti vastaanotin -asetukset alkuasetuksissa, voit esittää Kaapeli/Satellitti vastaanotin -kanavaluettelon painamalla TV-painiketta.

  Voit käyttää Kaapeli/Satelliitti vastaanotinta ohjauspaneelilla, joka tulee esiin valittaessa [Kaukosäädin].

  Kaapeli/Satelliitti vastaanottimen ohjaukseen yhteensopivilla malleilla on [Kaapeli-/satellittivastaanotin] kohdassa [Asetukset] — [Television katselu] — [Ulkoiset tulot].