Ispis

Upotreba interaktivnih usluga televizijskog emitiranja

Za prikaz tekstualnih informacija

Možete pregledavati tekst i grafičke informacije na temelju teksta, uključujući nacionalne vijesti, informacije o vremenu i rasporede televizijskih programa. Možete pregledavati informacije koje vas zanimaju, a zatim unosom broja odaberite informacije koje želite prikazati.

  1. Pritisnite gumb (tekst) za prikaz tekstualnih informacija.

O usluzi digitalnog teleteksta

Usluga digitalnog teleteksta pruža bogat sadržaj s finom grafikom i slikama. Dostupne su razne značajke, kao što su poveznice za stranice i navigacija koja je jednostavna za upotrebu. Uslugu podržavaju brojni koncesionari koji emitiraju program. (Dostupnost ove značajke ovisi o modelu/regiji/zemlji.)

O usluzi Digitalna interaktivna aplikacija

Usluga interaktivne aplikacije nudi digitalni tekst i grafiku visoke kvalitete, zajedno s naprednim opcijama. Uslugu podržavaju koncesionari koji emitiraju program. (Dostupnost ove značajke ovisi o modelu/regiji/zemlji.)

Napomena

  • Interaktivna usluga dostupna je samo ako je pruža koncesionar koji emitira program.
  • Dostupne funkcije i zaslonski sadržaj razlikuju se ovisno o koncesionaru koju emitira program.
  • Ako su odabrani titlovi, a pokrenete aplikaciju za digitalni teletekst s pomoću gumba (tekst), u nekim okolnostima prekinut će se prikazivanje titlova. Kada napustite aplikaciju za digitalni tekst, prikazivanje titlova automatski će se nastaviti.