Ispis

Ako je potrebno potpuno ponovno postavljanje (ponovno pokretanje) televizora

Ako imate problema kao što je nemogućnost prikazivanja slike na zaslonu ili ako daljinski upravljač ne radi, resetirajte televizor sljedećim postupkom. Ako se problem nastavi pojavljivati, isprobajte postupak tvorničkog ponovnog pokretanja u nastavku.
U slučaju povezivanja vanjskog USB uređaja s televizorom, prije ponovnog postavljanja iskopčajte USB uređaj iz televizora.

Resetiranje ponovnim uključivanjem

 1. Ponovno pokrenite televizor daljinskim upravljačem.
  Pritisnite i držite gumb uključivanja na daljinskom upravljaču otprilike 5 sekundi dok se televizor ponovno ne pokrene (prikazat će se poruka o isključivanju). (Ovisno o modelu/regiji/zemlji, možete pritisnuti i zadržati gumb za uključivanje/isključivanje na daljinskom upravljaču otprilike 2 sekunde a zatim odabrati [Ponovno pokreni] sa zaslona televizora.)
  Televizor će se isključiti i zatim automatski ponovno pokrenuti nakon oko jedne minute.
 2. Iskopčajte kabel napajanja izmjenične struje (kabel mrežnog napajanja).
  Ako se problem nastavi pojavljivati nakon 1. koraka, izvucite kabel napajanja televizora (kabel mrežnog napajanja) iz električne utičnice. Zatim pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje na televizoru te ga otpustite. Sačekajte 2 minute, a zatim ponovo ukopčajte kabel napajanja (kabel mrežnog napajanja) u električnu utičnicu.

Savjet

 • Modeli televizora s jednim gumbom na televizoru (samo gumb za uključivanje/isključivanje) mogu se također resetirati korištenjem gumba za uključivanje/isključivanje. Pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje na televizoru kako biste prikazali operativni izbornik, odaberite [Ponovno pokreni] u izborniku te zatim pritisnite i zadržite gumb za uključivanje/isključivanje kako biste ponovno pokrenuli televizor.
 • Nakon ponovnog pokretanja televizora vaše osobne postavke i podaci neće biti izgubljeni.

Vraćanje na tvorničko stanje

Ako se problem nastavi pojavljivati i nakon ponovnog pokretanja, isprobajte tvorničko ponovno postavljanje podataka.

Napomena

Tvorničkim ponovnim postavljanjem izbrisat ćete sve podatke i postavke televizora (npr. Wi-Fi i informacije za postavljanje žičane mreže, Google račun i druge informacije za prijavu, Google Play i druge instalirane aplikacije).

 1. Pritisnite gumb HOME, a zatim odaberite [Postavke] — [Postavke uređaja] — [Vrati na zadano] — [Vraćanje na tvorničko stanje].
 2. Odaberite [Izbriši sve].
  Ako ste postavili PIN kod na svom televizoru, od vas će se zatražiti unos kad odaberete [Izbriši sve].
  Nakon uspješnog izvršenja postupka tvorničkog ponovnog postavljanja, televizor će pokrenuti čarobnjaka za početno postavljanje. Morate prihvatiti Odredbe usluge Google i Pravila privatnosti tvrtke Google.