Отпечатване

Използване на ТВ меню

Натиснете бутона TV, докато гледате телевизионно предаване, за да се покаже [ТВ меню]. В [ТВ меню] се показва списък с канали и можете лесно да избирате програми на други канали, докато гледате телевизия.

Можете да добавяте предпочитани канали, когато използвате вградения тунер.

Изображение на телевизионен екран

Забележка

 • Показаният екран и менютата могат да се различават в зависимост от това, което гледате, и вашия модел/държава/регион.
 1. Натиснете бутона TV, докато гледате телевизионно предаване.
  ТВ меню се показва в долната част на екрана.
 2. Преместете фокуса наляво или надясно и изберете програмата, която искате да гледате.
  Ако преместите фокуса надолу и изберете [ТВ контрол] или [Дистанционно управление], докато гледате, ще бъдат изведени наличните опции. Можете също да избирате опции като [Цифрова ТВ] или [Кабел], за да променяте изведения списък с канали. (Показаните опции са различни в зависимост от това което гледате.)

Съвет

 • Ако изберете [Добави към Предпочитани] от [ТВ контрол], можете да добавите, канала, който гледате, към [Предпочитани канали].
 • Ако разполагате с приложението YouView, можете да натиснете бутона TV на дистанционното управление, за да стартиратеYouView. (само за моделите за Великобритания)
 • Можете да използвате също и бутона TV на дистанционното управление, за да изведете списък с каналите на кабелния/сателитен декодер, като изпълните процедурата по-долу.

  Натиснете бутона HOME, след това изберете [Настройки] — [Гледане на телевизия] — [Бърза връзка с бутон на TV].

  След това изберете входа, свързан към кабелния/сателитен декодер.

 • Ако сте конфигурирали кабелния/сателитен декодер при началната настройка, можете да натиснете бутона TV, за да изведете списъка с канали на кабелния/сателитен декодер.

  Можете също да управлявате кабелния/сателитен декодер с контролния панел, който се извежда когато изберете [Дистанционно управление].

  Моделите, съвместими с управление на кабелен/сателитен декодер, имат опция [Настройка на кабелния/сателитния декодер] в [Настройки] — [Гледане на телевизия] — [Външни входове].