Ispis

Upotreba Wi-Fi mreže za povezivanje televizora s internetom/mrežom

Ugrađeni bežični LAN uređaj omogućuje Vam pristup internetu da biste uživali u pogodnostima mrežnog pristupa bez kabela.

Ilustracija načina povezivanja
 1. Računalo
 2. Bežični usmjerivač
 3. Modem
 4. Internet
 1. Podesite postavke bežičnog usmjerivača.
  Više detalja potražite u uputama za upotrebu svog bežičnog usmjerivača ili se obratite osobi koja je postavila Vašu mrežu (administrator mreže).
 2. Pritisnite gumb HOME, zatim odaberite [Postavke] — [Mreža i internet].
 3. Odaberite mrežu s kojom se želite povezati i postavite lozinku.
  Ako ne možete spojiti televizor s internetom/mrežom, pogledajte stranicu Televizor se ne može povezati s internetom/mrežom..

Za isključivanje ugrađenog bežičnog LAN-a

 1. Kako biste onemogućili [Wi-Fi], pritisnite gumb HOME, a zatim odaberite [Postavke] — [Mreža i internet] — [Wi-Fi].

Savjet

 • Savjeti za besprijekoran videostreaming:
  • Ako je moguće, promijenite postavke bežičnog usmjerivača na standard umrežavanja visoke brzine poput 802.11n.
   Više detalja o promjenama postavki potražite u uputama za upotrebu svog bežičnog usmjerivača ili se obratite osobi koja je postavila mrežu (administrator mreže).
  • Ako gore opisani postupak ne donese poboljšanje, promijenite postavke svog bežičnog usmjerivača na 5 GHz, što može pomoći da poboljšate kvalitetu video streaminga.
  • Frekvencijsko područje od 5 GHz možda neće biti dostupno ovisno o Vašoj regiji/državi. Ako frekvencijsko područje od 5 GHz nije podržano, TV se može povezati s bežičnim usmjerivačem samo koristeći frekvencijsko područje od 2,4 GHz.

Napomena

 • Iz sigurnosnih razloga strogo se preporučuje povezivanje televizora s Internetom putem usmjerivača/modema koji ima funkcionalnost usmjerivača. Izravna veza vašeg televizora s Internetom može izložiti vaš televizor sigurnosnim prijetnjama poput mijenjanja sadržaja ili osobnih podataka.
  Da biste potvrdili da vaša mreža uključuje funkcionalnost usmjerivača, obratite se svom davatelju usluga ili mrežnom administratoru.
 • Postavke povezane s mrežom koje su potrebne mogu se razlikovati ovisno o pružatelju internetskih usluga ili o usmjerivaču. Za detalje pogledajte priručnik s uputama od pružatelja internetske usluge ili priručnik koji ste dobili s usmjerivačem. Također se možete obratiti osobi koja je postavila mrežu (administrator mreže).
 • Ako odaberete opciju [Prikaži lozinku] na zaslonu za unos lozinke, izloženu lozinku mogu vidjeti drugi pojedinci.