Ispis

Ažuriranje softvera

Sony će omogućiti povremena ažuriranja softvera kako bi se unaprijedila funkcionalnost i korisnicima pružilo najnovije iskustvo televizora. Najjednostavniji način primanja softverskih ažuriranja jest putem internetske veze s televizorom.

Automatsko traženje ažuriranja softvera

  1. Pritisnite gumb HOME, odaberite [Aplikacije] u izborniku početnog zaslona te odaberite [Pomoć] s popisa aplikacija.
    Ako se na isporučenom daljinskom upravljaču nalazi gumb HELP, pritisnite gumb HELP.
  2. Odaberite [Status i dijagnostika]. Omogućite [Automatski provjeravajte ažuriranja] u [Status i dijagnostika] — [Ažuriranje softvera sustava].

Savjet

  • Kako biste ručno ažurirali softver, odaberite [Ažuriranje softvera].
  • Možete provjeriti Obavijesti televizora BRAVIA ili na web-mjestu za podršku radi popisa promjena nakon ažuriranja softvera.

Napomena

  • Kada je [Automatski provjeravajte ažuriranja] onemogućeno, televizor neće moći primati obavijesti o dostupnim ažuriranjima softvera.

Ažuriranje softvera s pomoću USB uređaja za pohranu

Ako nemate mrežnu vezu, softver možete također nadograditi koristeći se USB uređajem za pohranu. Putem računala preuzmite najnoviji softver sa stranice za podršku tvrtke Sony na USB uređaj za pohranu. Umetnite USB uređaj za pohranu u USB priključak na televizoru i ažuriranje softvera automatski će započeti.

Ako ćete ažurirati softver televizora upotrebom USB uređaja za pohranu, trebali biste pročitati upozorenja za ažuriranje putem USB uređaja za pohranjivanje na web-mjestu.

Više detalja o web-mjestu za podršku pronađite na stranici Web-mjesto za podršku.