Nyomtatás

A Tv menü használata

A TV gombot tévénézés közben megnyomva megjelenik a [Tv menü]. Megjelenik egy csatornalista a [Tv menü] alatt, és könnyen kiválaszthatja más csatornák műsorait tévénézés közben.

Hozzáadhat kedvenc csatornákat a beépített tuner használatakor.

Televízió-képernyő ábrája

Megjegyzés

 • A képernyők és menük tényleges megjelenése az éppen nézett tartalomtól és az adott modelltől, országtól, régiótól függően eltérő lehet.
 1. Nyomja meg a TV gombot tévénézés közben.
  A Tv menü a képernyő alján jelenik meg.
 2. Vigye a fókuszt balra vagy jobbra, majd válassza ki a nézni kívánt műsort.
  Ha a fókuszt lefelé mozgatja, majd kiválasztja a [Tv-vezérlés] vagy [Távoli vezérlés] lehetőséget, megjelennek a megtekintés közben elérhető opciók. A megjelenített csatornalista módosításához kiválaszthat egyéb opciókat, például a [Digitális] vagy [Kábel] lehetőséget. (A megjelenített lehetőségek a megjelenített tartalomtól függően változnak.)

Tipp

 • A [Hozzáadás a Kedvencekhez] elemet a [Tv-vezérlés] pontjai közül kiválasztva az éppen nézett csatornát felveheti a [Kedvenc csatornák] közé.
 • Ha rendelkezik a YouView alkalmazással, akkor a távirányítón a TV gombot megnyomva elindíthatja a YouView alkalmazást. (csak az egyesült királyságbeli modellek esetén)
 • Az alábbi eljárást követve a távirányítón található TV gombbal is megjelenítheti a kábel- és műholdvevő csatornalistáját.

  Nyomja meg a HOME gombot, majd válassza ki a [Beállítások] — [Televíziózás] — [TV gomb parancsikon] lehetőséget.

  Ezután válassza ki a kábel- és műholdvevőhöz csatlakoztatott bemenetet.

 • Ha a kezdeti beállítás során konfigurálta a kábel- és műholdvevőt, akkor a TV gombot megnyomva megjelenítheti a kábel- és műholdvevő csatornalistáját.

  A kábel- és műholdvevőt a [Távoli vezérlés] kiválasztásakor megjelenő vezérlőpanelről is kezelheti.

  A kábel- és műholdvevő vezérléssel kompatibilis modellek rendelkeznek a [Kábel- és műholdvevő beállítás] lehetőséggel a [Beállítások] — [Televíziózás] — [Külső bemenetek] menüben.