Afdrukken

De Helpgids gebruiken

In deze Helpgids wordt uitgelegd hoe u dit tv-toestel gebruikt. U kunt ook de Installatiehandleiding raadplegen voor een beschrijving van de installatie van het tv-toestel en de Referentiegids voor een beschrijving van de onderdelen, de specificaties van het toestel en de bevestiging aan de wand.

Versies van de Helpgids

Er zijn twee versies van de Helpgids: de geïntegreerde versie en de online-versie. De online-Helpgids bevat de meest recente informatie.
De online-Helpgids wordt automatisch weergegeven wanneer het tv-toestel verbinding heeft met het internet. Is dit niet zo, dan wordt de geïntegreerde Helpgids weergegeven.

Opmerking

  • Mogelijk moet u de software van het tv-toestel bijwerken voordat u de nieuwste functies kunt gebruiken die in de Helpgids beschreven staan. Zie de pagina Software-updates voor meer informatie over software-updates.
  • De namen van de instellingen in de Helpgids kunnen afwijken van de weergegeven namen op het tv-toestel, afhankelijk van de releasedatum van het tv-toestel of uw model/land/regio.
  • De afbeeldingen en illustraties die gebruikt worden in de Helpgids kunnen verschillen afhankelijk van het model van uw tv-toestel.
  • Wijzigingen aan het ontwerp en de technische gegevens zijn voorbehouden zonder kennisgeving.
  • De Helpgids bevat beschrijvingen die gelden voor alle modellen/regio's/landen. Sommige beschrijvingen van functies gelden mogelijk niet voor uw model/regio/land.

Hint

  • Om na te gaan of uw tv-toestel uitgerust is met een van de functies die beschreven staan in de Helpgids, raadpleegt u de Referentiegids of de website van Sony.
  • Deze Helpgids is opgesteld voor alle regio's/landen. Sommige beschrijvingen in deze Helpgids zijn niet van toepassing voor bepaalde regio's of landen.