Afdrukken

Het tv-toestel gebruiken als een middenluidspreker (alleen modellen met Modus TV-middenspeaker)

Modellen met een Modus TV-middenspeaker hebben CENTER SPEAKER IN-ingangen of S-CENTER SPEAKER IN​-ingangen aan de achterzijde van het tv-toestel.

Op tv-toestellen met een S-CENTER SPEAKER IN​-ingang kunt u het tv-toestel als middenluidspreker gebruiken in de volgende gevallen.

  • Wanneer een soundbar met een S-CENTER OUT-uitgang/-aansluiting is aangesloten

Wanneer u het tv-toestel gebruikt als middenluidspreker, worden gesprekken natuurlijk weergegeven, aangezien ze meer uit het scherm lijken te komen.

Hint

  • Sommige modellen hebben zowel een CENTER SPEAKER IN-ingang als een S-CENTER SPEAKER IN​-ingang.
  1. Sluit het apparaat op het tv-toestel aan zoals beschreven in "Een AV-ontvanger aansluiten met een luidsprekerkabel" of "Een soundbar aansluiten (alleen modellen met een S-CENTER SPEAKER IN​-ingang)" hieronder.
  2. Druk op de (Snelle instellingen)-knop op de afstandsbediening en wijzig [Instellingen] — [Weergave en geluid] — [Audio-uitgang] — [Speakers] in [Audiosysteem].

Aansluiting via een luidsprekerkabel

Sluit het tv-toestel en de AV-ontvanger met een luidsprekerkabel op elkaar aan.

Sluit de luidsprekerkabel aan op de daarvoor bestemde aansluiting achter op het tv-toestel
  1. AV-ontvanger
  2. Luidsprekerkabel (niet bijgeleverd)

Gebruik een luidsprekerkabel (niet bijgeleverd) om de AV-ontvanger aan te sluiten op de CENTER SPEAKER IN-aansluiting van het tv-toestel.
Zorg er tijdens het aansluiten voor dat u de uiteinden van de luidsprekerkabel stevig samendraait en goed inbrengt in de juiste aansluitingen op het tv-toestel en de AV-ontvanger.

De CENTER SPEAKER IN-aansluiting verschilt per model. Raadpleeg de onderstaande figuren bij het aansluiten van de luidsprekerkabel.

*Verwijder van beide uiteinden van de luidsprekerkabel ongeveer 10 mm isolatie.

Opmerking

  • U mag niet te veel isolatie van de luidsprekerkabel verwijderen om te voorkomen dat de draden van de luidsprekerkabel elkaar raken.
  • Sluit de luidsprekerkabel correct aan, zodat de polariteiten (+/-) tussen het tv-toestel en de AV-ontvanger overeenkomen.