Отпечатване

Инсталиране на приложения

Можете да инсталирате приложения в телевизора, точно както правите това на смартфони и таблети.

Забележка

 • Можете да инсталирате само приложения, които са съвместими с телевизори. Те може да се различават от приложенията за смартфони/таблети.
 • За инсталиране на приложения са необходими интернет връзка и профил в Google.

Съвет

 • Ако не разполагате с Google профил или желаете да създадете споделен профил, създайте нов профил, като посетите следния уебсайт.
  https://accounts.google.com/signup https://accounts.google.com/signup
  Горният уебсайт може да се различава в зависимост от вашия регион/държава. Той е обект на промяна без предизвестие. За подробности вижте началната страница на Google.
 • Препоръчваме ви да създадете Google профил на компютър или мобилно устройство.
 1. Натиснете бутона HOME/и от [Търсене] на началния екран кажете нещо, например “Търсене на приложения <име на приложение>”, за да се търсят приложенията, които искате да инсталирате. Или изберете полето за въвеждане и използвайте екранната клавиатура.
 2. Изберете приложение от резултатите от търсенето и го инсталирайте.

Съвет

 • Ако при търсенето на приложения не се получат желаните резултати, кажете “Google Play Store” и опитайте търсенето на приложението от екрана Google Play Store.
 • Можете също да изберете категория от раздела Apps в менюто Home и да изберете желано приложение.

След изтегляне, приложението се добавя и инсталира автоматично. Можете да изберете [Отваряне], за да стартирате приложението.

Съвет

 • За да стартирате инсталирано приложение по-късно, изберете раздела Apps в менюто Home и изберете [Преглед на всички] в десния край на областта с приложения. Изберете инсталираното приложение, за да го стартирате.

Относно платените приложения

Има безплатни приложения и платени приложения. За да закупите платено приложение, са необходими код от предварително платен ваучер за подарък на Google Play или информация за кредитна карта. Можете да закупите ваучер за подарък на Google Play от различни търговци.

За изтриване на приложение

 1. Натиснете бутона (Бързи настройки) на дистанционното управление, изберете [Настройки] — [Приложения], изберете приложение, което искате да изтриете и го деинсталирайте.