Отпечатване

Меню Home

Екранът, който се показва, когато натиснете бутона HOME/(НАЧАЛЕН ЕКРАН) на дистанционното управление, се нарича меню Home. От меню Home можете да търсите съдържание и да избирате препоръчано съдържание, приложения и настройки.

Елементите в показаното меню Home зависят от това дали на телевизора е настроен Google профил.
(Някои функции не се прилагат в зависимост от вашия модел/регион/държава. Изображенията са само за справка. Те може да се различават от действителния екран.)

(A) Меню Home, когато на телевизора е настроен Google профил
Изображение на менюто Home, когато е зададен Google профил
(В) Меню Home, когато на телевизора не е настроен Google профил
Изображение на менюто Home, когато не е зададен Google профил

Настройване на Google профил и използване на телевизора

Ако свържете телевизора към интернет и настроите Google профил, можете да инсталирате желани приложения на телевизора и да гледате видеоклипове от интернет и да използвате гласово търсене на съдържание.

Използване на телевизора без настроен Google профил

Дори да не сте настроили Google профил, можете да гледате телевизионни предавания и/или съдържание от устройства, свързани към телевизора, например от Blu-ray плейър. Ако свържете телевизора към интернет, можете да използвате също и услуги за поточно предаване през интернет, които се показват в меню Home.

Забележка

 • За да настроите по-късно Google профил и да използвате телевизора, настройте Google TV от менюто Home или от менюто с настройки.
 • Ако изтриете Google профил, телевизорът ще се върне към фабричните настройки по подразбиране.

Съвет

 • В зависимост от настройките на телевизора при включването му ще се изведе началният екран. Ако промените следната настройка, можете да промените екрана, който се показва при включване на телевизора, на телевизионен канал или на външен входен сигнал, например HDMI, който сте гледали преди изключване на телевизора.
  1. Натиснете бутона (Бързи настройки) на дистанционното управление.
  2. Изберете [Поведение при включване] и след това изберете [Последно използван вход].

  При следващото включване на телевизора ще се покаже телевизионният канал или външният входен сигнал, например HDMI, който сте гледали преди изключването на телевизора.

  Спецификациите може да са обект на промяна без предизвестие.

 • За друга информация вижте “Често задавани въпроси” на сайта на Sony за поддръжка.
  Често задавани въпроси относно отстраняването на неизправности