Udskriv

Installation af apps

Du kan installere apps til tv'et, nøjagtig som du gør med smartphones og tablets.

Bemærk

 • Du kan kun installere apps, der er kompatible med tv-apparater. De kan være forskellige fra apps til smartphones/tablets.
 • Du skal have en internetforbindelse og en Google-konto for at installere apps.

Tip

 • Hvis du ikke har en Google-konto og ikke vil oprette en delt konto, skal du oprette en ny konto ved at gå ind på følgende hjemmeside.
  https://accounts.google.com/signup https://accounts.google.com/signup
  Ovenstående hjemmeside kan variere afhængigt af område/land. Den kan også blive ændret uden varsel. Se Google-webstedet for at få flere oplysninger.
 • Vi anbefaler, at du opretter en Google-konto på en computer eller en mobilenhed.
 1. Tryk på knappen HOME/, og sig ved [Søg] på Home-skærmen f.eks. "Søg efter <appnavn> apps" for at søge efter apps, du vil installere. Alternativt kan du vælge indtastningsfeltet og bruge tastaturet på skærmen.
 2. Vælg en app fra søgeresultaterne, og installer den.

Tip

 • Hvis appsøgningen ikke giver det ønskede resultat: Sig "Google Play Butik", og prøv at søge efter appen på skærmen Google Play Butik.
 • Du kan også vælge en kategori under fanen Apps i menuen Home og vælge en ønsket app.

Efter download installeres og tilføjes appen automatisk. Du kan vælge [Åbn] for at starte appen.

Tip

 • For at starte en installeret app senere skal du vælge fanen Apps i menuen Home og vælge [Se alle] langs app-områdets højre kant. Vælg den installerede app for at starte den.

Om betalte apps

Der er gratis apps og betalte apps. Hvis du vil købe en betalt app, kræver det en forudbetalt Google Play-gavekortkode eller kreditkortoplysninger. Du kan købe et Google Play-gavekort hos forskellige forhandlere.

Sletning af en app

 1. Tryk på knappen (Hurtige indstillinger) på fjernbetjeningen, vælg [Indstillinger] — [Apps], vælg en app, der skal slettes, og afinstaller den.