Udskriv

Funktioner til brugerassistance

Dette tv har adgang til funktioner i [Hjælpefunktioner] som f.eks. en tekst-til-tale-funktion for meddelelser på skærmen, zoom for at gøre det nemmere at læse tekst og undertekster.

Bemærk

 • Nogle funktioner er ikke tilgængelige afhængigt af model/område/land.

Tryk på knappen (Hurtige indstillinger) på fjernbetjeningen, og vælg derefter [Indstillinger] — [System] — [Hjælpefunktioner] for at konfigurere funktionerne til brugerassistance.

[Hjælpefunktioner] har en genvejsfunktion, så du kan slå funktionen til eller fra ved at trykke på (Mute)-knappen på fjernbetjeningen i 3 sekunder.

Tip

 • Hvis du vil skifte genvejsfunktion, skal du vælge [Genvej til hjælpefunktioner] i [Hjælpefunktioner], aktivere [Aktivér genvej til Hjælpefunktioner] og ændre funktionen i [Genvejstjeneste].
 • Hvis du vælger [Guide til hjælpefunktioner] i [Hjælpefunktioner], kan du få mere at vide om funktioner til brugerassistance, der understøttes af tv'et. (Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig afhængigt af model).
 • Hvis du vil bruge tekst-til-tale med Hjælpevejledningen, skal du se Hjælpevejledningen på Sony-supporthjemmesiden ved hjælp af en computer eller smartphone.
 • Gå ind på Sonys supporthjemmeside for at få flere oplysninger om tilgængelighed.

  https://www.sony.net/A11y.GoogleTV/
  kode til Sonys supporthjemmeside

  https://www.sony.net/A11y.GoogleTV/