Ispis

Kako se uključuju LED svjetla

Možete provjeriti status televizora promatrajući kako se LED svjetla pale.

Ilustracija označava lokaciju LED svjetla na televizoru. Počinju redoslijedom od A i B s lijeve strane.

  1. LED za glasovnu funkciju (Na lijevoj strani pri dnu televizora. Samo televizori s ugrađenim mikrofonom.*)
  2. LED za Funkcionalni odziv (Na sredini pri dnu televizora.)

* Ugrađeni mikrofon možda neće biti dostupan ovisno o regiji/modelu/jeziku.

LED za glasovnu funkciju

»Uključuje se« ili »treperi« kada se otkrije »Ok Google« i kad televizor uspostavi komunikaciju s poslužiteljem. Uzorak osvjetljivanja ovog LED svjetla ovisi o statusu komunikacije s poslužiteljem.

Napomena

  • Ugrađeni mikrofon na televizoru možete upotrebljavati kad je uključen Ugrađeni prekidač za mikrofon. Kako biste pronašli prekidač ugrađenog mikrofona, pogledajte Referentni vodič koji je priložen uz televizor.
  • Nakon što pritisnete gumb Mikrofon/Google asistent na daljinskom upravljaču i završite aktiviranje ugrađenog mikrofona na televizoru, pali se LED glasovne funkcije u narančastoj boji kad je isključen ugrađeni mikrofon na televizoru (kad je uključen, LED za Funkcionalni odziv pali se u narančastoj boji).

Funkcionalni odziv LED

»Uključuje se« ili »treperi« bijelo kada se televizor uključuje, kad se primaju signali od daljinskog upravljača, ili kad se ažurira softver s pomoću USB uređaja za pohranu.
Kad je [Otkrivanje pokretača značajke "Ok Google"] omogućeno, svijetli narančasto. (samo televizori s ugrađenim mikrofonom*)
* Ugrađeni mikrofon možda neće biti dostupan ovisno o regiji/modelu/jeziku.
Kad je Ugrađeni prekidač za mikrofon uključen, »uključuje se« i svijetli narančasto. (samo televizori s ugrađenim mikrofonom*)
* Ugrađeni mikrofon možda neće biti dostupan ovisno o regiji/modelu/jeziku.