Ispis

Značajke pristupačnosti

Ovaj televizor opremljen je značajkama [Pristupačnost] kao što je funkcija pretvaranja teksta u govor za tekst koji se prikazuje na zaslonu, zumiranje da tekst bude čitljiviji te titlovima.

Napomena

 • Neke se značajke možda neće primjenjivati ovisno o modelu/regiji/zemlji.

Pritisnite gumb (Brze postavke) na daljinskom upravljaču, zatim odaberite [Postavke] — [Sustav] — [Pristupačnost] kako biste konfigurirali značajke za potpomognutu korisničku upotrebu.

[Pristupačnost] ima funkciju prečaca koju možete uključiti ili isključiti tako da pritisnete gumb (utišavanje) na daljinskom upravljaču i zadržite pritisak tri sekunde.

Savjet

 • Kako biste promijenili funkciju prečaca, odaberite [Prečac pristupačnosti] u [Pristupačnost], omogućite [Omogući prečac pristupačnosti] i promijenite funkciju u [Usluga prečaca].
 • Ako odaberete [Vodič za pristupačnost] u [Pristupačnost], možete saznati više o značajkama korisničke pristupačnosti koje podržava ovaj televizor. (Ta značajka možda neće biti dostupna ovisno o vašem modelu.)
 • Kako biste se uz Vodič za pomoć koristili značajkom pretvaranja teksta u govor, pogledajte s pomoću računala ili pametnog telefona Vodič za pomoć na stranici za pružanje podrške tvrtke Sony.
 • Više informacija o pristupačnosti potražite na web-mjestu za podršku tvrtke Sony.

  https://www.sony.net/A11y.GoogleTV/
  kôd web-mjesta za podršku tvrtke Sony

  https://www.sony.net/A11y.GoogleTV/