Udskriv

Om hjælpevejledningen

Denne Hjælpevejledning forklarer, hvordan du bruger dette tv. Du kan også se Installationsvejledning for beskrivelser af tv-installation og Referencevejledning for oplysninger såsom specifikationer og vægmontering for dette tv.

Illustrationer i vejledningerne
  1. Installationsvejledning
  2. Referencevejledning

Hjælpevejledningsversioner

Der findes to versioner af Hjælpevejledningen: den integrerede og den online. Den online Hjælpevejledning indeholder de seneste oplysninger.
Den online Hjælpevejledning vises automatisk, når tv'et er forbundet til internettet, ellers vises den integrerede Hjælpevejledning.

Illustration af internetforbindelsen

Hjælpevejledningens opbygning

Se siden Hjælpevejledningens opbygning for at få oplysninger om hjælpevejledningens opbygning.

Bemærk

  • Det kan være nødvendigt at opdatere tv-softwaren for at bruge de seneste funktioner beskrevet i Hjælpevejledning. Se siden Softwareopdateringer for oplysninger om softwareopdateringer.
  • Navnene på indstillingerne i Hjælpevejledningen kan være forskellige fra dem, der vises på tv'et, afhængigt af lanceringsdatoen for tv'et eller af model/land/område.
  • Billeder og tegninger i din Hjælpevejledning kan afvige fra det, der vises i tv-udgaven.
  • Design og specifikationer kan ændres uden varsel.
  • Hjælpevejledningen indeholder beskrivelser, der er fælles for alle modeller/områder/lande. Nogle beskrivelser af funktioner er ikke gældende afhængigt af model/område/land.

Tip

  • Hvis du vil kontrollere, om dit tv er udstyret med en af de funktioner, der beskrives i din Hjælpevejledning, skal du se Referencevejledning eller Sonys websted.
  • Denne Hjælpevejledning er til brugere i alle områder/lande. Visse beskrivelser i denne Hjælpevejledning gælder dog ikke for alle områder/lande.