Afdrukken

Toegangsfuncties

Dit tv-toestel heeft in [Toegankelijkheid] speciale toegangsfuncties om de gebruiker te helpen, bijvoorbeeld om tekst die op het scherm staat voor te lezen, om tekst beter leesbaar te maken door in te zoomen, en voor ondertitels.

Opmerking

 • Sommige functies gelden mogelijk niet voor uw model/regio/land.

Druk op de (Snelle instellingen)-knop op de afstandsbediening en selecteer vervolgens [Instellingen] — [Systeem] — [Toegankelijkheid] om deze assistentiefuncties te configureren.

[Toegankelijkheid] heeft een sneltoetsfunctie, wat wil zeggen dat u de functie kunt in- en uitschakelen door de (dempen)-knop op de afstandsbediening drie seconden ingedrukt te houden.

Hint

 • Als u de sneltoetsfunctie wilt wijzigen, selecteert u [Snelle link voor toegankelijkheid] in [Toegankelijkheid], schakelt u [Snelkoppeling toegankelijkheid inschakelen] in en brengt u wijzigingen aan in [Service van sneltoets].
 • Als u [Toegankelijkheidshandleiding] selecteert in [Toegankelijkheid], kunt u meer te weten komen over de toegankelijkheidsfuncties van het tv-toestel. (Deze functie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model.)
 • Raadpleeg op een computer of smartphone de Helpgids op de ondersteuningssite van Sony als u de voorleesfunctie wilt gebruiken voor de Helpgids.
 • Raadpleeg voor meer informatie over toegang de ondersteuningssite van Sony.

  https://www.sony.net/A11y.GoogleTV/
  code voor de ondersteuningssite van Sony

  https://www.sony.net/A11y.GoogleTV/