Afdrukken

Software-updates

Sony stelt regelmatig software-updates ter beschikking om de functionaliteit te verbeteren en gebruikers een nieuwe tv-ervaring te bieden. De eenvoudigste manier om software-updates binnen te krijgen is via een internetverbinding naar het tv-toestel.

Automatisch op software-updates controleren

  1. Druk op de knop (ingang selecteren) op de afstandsbediening en selecteer [Help]. Als [Help] niet bestaat, selecteer dan [Wijzigen] en voeg [Help] toe.
  2. Selecteer [Status en diagnostische gegevens]. Schakel [Automatisch controleren op updates] in [Status en diagnostische gegevens] — [Update systeemsoftware] in.

Hint

  • Als u de software handmatig wilt bijwerken, selecteert u [Software-update].
  • U kunt de BRAVIA-meldingen of ondersteuningssite raadplegen voor een overzicht van de wijzigingen die met de software-update worden aangebracht.

Opmerking

  • Wanneer [Automatisch controleren op updates] is uitgeschakeld, kan het tv-toestel geen meldingen ontvangen, ook niet wanneer er een software-update beschikbaar is.

Software bijwerken vanaf een USB-opslagapparaat

Als u geen netwerkverbinding hebt, kunt u de software ook bijwerken met een USB-opslagapparaat. Ga op uw computer naar de ondersteuningssite van Sony en download de software van die site op een USB-opslagapparaat. Steek het USB-opslagapparaat in een USB-poort van het tv-toestel en de software-update gaat automatisch van start.

Als u de tv-software bijwerkt vanaf een USB-opslagapparaat, lees dan goed de waarschuwingen op de website die betrekking hebben op updates vanaf een USB-opslagapparaat.

Zie de pagina Ondersteuningssite voor meer informatie over de ondersteuningssite.