Afdrukken

Uw tv-toestel kan geen verbinding maken met het internet/netwerk.

Probeer het volgende als geen verbinding met het draadloze netwerk mogelijk is of als de verbinding steeds wegvalt.

 • Druk op de (Snelle instellingen)-knop op de afstandsbediening en controleer of de volgende instelling is ingeschakeld.
  [Instellingen] — [Netwerk en internet] — [Wifi]
 • Controleer de installatieplaats van het tv-toestel en de draadloze router. De signaalsterkte wordt mogelijk beïnvloed door de volgende zaken:
  • Er zijn andere draadloze apparaten, microgolfovens/magnetrons, fluorescerende lampen enz. in de buurt van het toestel geplaatst.
  • Er bevinden zich vloeren of muren tussen de draadloze router en het tv-toestel.
 • Schakel de draadloze router uit en weer in.
 • Als de netwerknaam (SSID) van de draadloze router waarmee u verbinding wilt maken niet wordt weergegeven, selecteer dan [Nieuw netwerk toevoegen] om de netwerknaam (SSID) zelf in te voeren.

Als het probleem na het uitvoeren van de bovenstaande procedure niet is opgelost, of als u ook geen verbinding kunt maken met een bekabeld netwerk, controleer dan de status van de netwerkverbinding.

De status van de netwerkverbinding controleren

 1. Druk op de (Snelle instellingen)-knop op de afstandsbediening en selecteer vervolgens [Instellingen] — [Netwerk en internet] — [Netwerkstatus] — [Verbindingscontrole].
  Controleer uw netwerkaansluitingen en/of de gebruiksaanwijzing van uw server voor meer informatie over de verbinding, of neem contact op met de persoon die het netwerk geconfigureerd heeft (netwerkbeheerder).

Hint

 • De meest geschikte oplossing hangt af van de netwerkstatus. Raadpleeg voor oplossingen voor elk probleem de "veelgestelde vragen" op de ondersteuningssite van Sony.

Opmerking

 • Als de LAN-kabel op een actieve server is aangesloten en het tv-toestel een IP-adres heeft verkregen, controleer dan de verbindingen en configuraties van uw server.

  Druk op de (Snelle instellingen)-knop op de afstandsbediening en selecteer vervolgens [Instellingen] — [Netwerk en internet] — [Netwerkstatus].