Nyomtatás

A Súgóútmutató tartalma

Ez a Súgóútmutató a televízió használatát mutatja be. A Beállítási útmutató dokumentumban a televízió telepítésének leírásait, a Felhasználói útmutató dokumentumban pedig az információk bemutatását, például a televízió specifikációit, illetve a televízió falra szerelésének utasításait találja.

A kézikönyvek ábrája
  1. Beállítási útmutató
  2. Felhasználói útmutató

Súgóútmutató változatok

A Súgóútmutatónak két változata van: a beépített és az online változat. Az online Súgóútmutató a legfrissebb információkat tartalmazza.
Ha a televíziót rácsatlakoztatták az internetre, automatikusan az online Súgóútmutató jelenik meg, ellenkező esetben pedig annak beépített változata.

Az internetkapcsolat ábrája

A Súgóútmutató felépítése

A Súgóútmutató felépítésével kapcsolatos részletekért lásd a(z) A Súgóútmutató felépítése oldalt.

Megjegyzés

  • A Súgóútmutatóban ismertetett legújabb funkciók használatához szükség lehet a televízió szoftverének frissítésére. A szoftverfrissítésekkel kapcsolatban további részletekért lásd a Szoftverfrissítések oldalát.
  • A Súgóútmutatóban ismertetett nevek vagy beállítások évjárattól, modelltől/országtól/régiótól függően eltérők lehetnek a képernyőn láthatóktól.
  • A Súgóútmutatóban használt képek és illusztrációk a tv-modelltől függően eltérhetnek.
  • A kialakítás és a műszaki adatok előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak.
  • A Súgóútmutató tartalmazza az összes modellre, régióra és országra vonatkozó általános leírásokat. A modelltől, régiótól vagy országtól függően egyes szolgáltatások leírása az Ön készülékére nem alkalmazható.

Tipp

  • Ez egy általános, minden régióra/országra kiterjedő Súgóútmutató. A Súgóútmutatóban szereplő leírások némelyike egyes régiókra vagy országokra nem érvényes.