Natisni

O tem vodniku za pomoč

V tem vodniku za pomoč je razloženo, kako uporabljati ta televizor. Opis postopka za namestitev televizorja najdete v vodniku Priročnik za pripravo, medtem ko Referenčni priročnik vsebuje informacije, kot so specifikacije in opis namestitve tega televizorja na steno.

Slika priročnikov
  1. Priročnik za pripravo
  2. Referenčni priročnik

Različice vodnika za pomoč

Na voljo sta dve različici vodnika za pomoč: vdelana in spletna različica. Spletni vodnik za pomoč vsebuje najnovejše informacije.
Spletni vodnik za pomoč se prikaže samodejno, ko ima televizor vzpostavljeno povezavo z internetom, sicer se prikaže vdelani vodnik za pomoč.

Slika internetne povezave

Struktura vodnika za pomoč

Za podrobnosti o strukturi vodnika za pomoč glejte stran Struktura vodnika za pomoč.

Opomba

  • Za uporabo najnovejših funkcij, opisanih v vodniku za pomoč, boste morda morali posodobiti programsko opremo televizorja. Za podrobnosti o posodobitvah programske opreme glejte stran Posodobitve programske opreme.
  • Imena nastavitev v vodniku za pomoč se lahko razlikujejo od imen, ki so prikazana na televizorju, kar je odvisno od datuma izdaje televizorja ali vašega modela/države/regije.
  • Slike in diagrami v Vodniku za pomoč se lahko razlikujejo glede na model vašega televizorja.
  • Oblikovanje in specifikacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
  • Vodnik za pomoč vsebuje opise, ki so skupni za vse modele/regije/države. Nekateri opisi funkcij se ne nanašajo na vaš televizor, kar je odvisno od vašega modela/regije/države.

Nasvet

  • Ta vodnik za pomoč je bil sestavljen za vse regije/države. Nekateri opisi v tem vodniku za pomoč za določene regije in države ne veljajo.