Zenei tartalmak vásárlása az online zenei szolgáltatásoktól a lejátszó segítségével

Ha a lejátszót a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatja, akkor megvásárolhatja az online zeneszolgáltatók által árult zenefájlokat. Előzetesen telepíteni kell egy online zeneszolgáltatás alkalmazást.

Ellenőrizze az Ön által igénybe vett szolgáltató szolgáltatási útmutatóját. Minden szolgáltatónál különböznek a letöltési eljárások, a kompatibilis fájlformátumok és fizetési módok. Vegye figyelembe, hogy a szolgáltató előzetes értesítés nélkül felfüggesztheti vagy megszüntetheti a szolgáltatást.

  1. Kapcsolja be a Wi-Fi funkciót, hogy a lejátszót az internetre csatlakoztassa.
  2. Érintse meg a [Play Store] gombot a Home képernyőn.
  3. Keresse meg a kívánt alkalmazást.
  4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az alkalmazás telepítéséhez.
  5. Indítsa el az alkalmazást.
    Szükség esetén a szolgáltatótól kapott utasításokat követve regisztrálja a fiókot, válassza ki a fizetési módot, és így tovább.
  6. Zenei tartalom vásárlása.
  7. A „Music player” könyvtár képernyőjén érintse meg a (Update database) elemet.

Megjegyzés

  • A zenei letöltések célhelye az online zenei szolgáltatástól függően változik. Ha a zenei tartalom nem a lejátszó memóriájában a [Music] vagy [Download] mappában, illetve nem a microSD kártyán a [Music] mappában található, a tartalom nem jelenik meg a „Music player” könyvtárában, akkor sem, ha frissíti az adatbázist. Ebben az esetben a [Files] alkalmazás segítségével helyezze át a tartalmat a lejátszó memóriájában lévő [Music] mappába vagy [Download] mappába, vagy a microSD kártyán levő [Music] mappába.

A Súgóútmutató tartalma előzetes értesítés nélkül módosulhat a termék műszaki adatainak frissítése következtében.

A jelen Súgóútmutató gépi fordítással készült.