A [SensMe™ Channels] használata

A [SensMe™ Channels] funkció automatikusan csoportosítja téma szerint zeneszámokat. Lejátszhatja a hangulatához, aktuális tevékenységéhez, az időponthoz illő zeneszámokat.

A [SensMe™ Channels] funkció használatához a Walkman zeneszámait a Music Center for PC alkalmazásnak elemeznie kell a zeneszámok átvitele előtt. A zeneszámok elemzéséhez aktiválja a 12 TONE ANALYSIS funkciót a Music Center for PC alkalmazásban. A Music Center for PC alkalmazásba importált zeneszámok automatikusan elemzésre kerülnek, és a rendszer az eredményeket a zeneszámokkal tárolja. A művelettel kapcsolatos részletekért lásd a Music Center for PC ügyfél-támogatási webhelyét.

  1. A könyvtár képernyőn érintse meg a [SensMe™ Channels] elemet.

Tipp

  • A [SensMe™ Channels] olyan zeneszámokhoz használható, amelyek olyan alkalmazásokból kerültek áttöltésre, amelyek támogatják a 12 TONE ANALYSIS technológiát (a Sony által kifejlesztve).
  • Amikor megnyit egy csatornát vagy egy másik csatornára vált át a [SensMe™ Channels] funkció használatával, a zeneszámot a készülék a legdallamosabb vagy legritmusosabb szakasztól kezdi játszani.
  • A dalok véletlen sorrendben kerülnek lejátszásra. A csatornák kiválasztásakor a dalok lejátszási sorrendje mindig változik.

Megjegyzés

  • A Walkman csak olyan csatornákat jelenít meg, amelyek tartalmaznak zeneszámokat.

A Súgóútmutató tartalma előzetes értesítés nélkül módosulhat a termék műszaki adatainak frissítése következtében.

A jelen Súgóútmutató gépi fordítással készült.