Mi az a környezeti zaj üzemmód?

A környezeti zaj üzemmód a környezeti zaj üzemmódot támogató füllhalgatóba épített mikrofonok segítségével lehetővé teszi, hogy a fülhallgató viselése közben is meghallja a környezetéből eredő hangokat, zajokat. Biztonságban élvezheti a zenét, odafigyelve közben a környezet hangjaira.

Megjegyzés

  • A környezeti zaj üzemmód lehetővé teszi, hogy a fülhallgató viselése közben is meghallja a környezetéből eredő hangokat, zajokat. Tudni kell azonban, hogy nem feltétlenül hallható meg minden környezeti zaj ebben az üzemmódban. A környezeti zajok érzékelését megnehezítheti maga a környezet, illetve a Walkman készüléken lejátszott zene a jellege vagy a hangereje miatt. Legyen nagyon óvatos, ha a füllhalgatót olyan helyen használja, ahol veszélyes lehet a környezeti zajok figyelmen kívül hagyása (például útközben, amikor az autó- vagy kerékpárforgalomra is ügyelni kell).
  • Ha a fülhallgatóhoz használt füldugaszok nem illenek megfelelően a fülébe, akkor előfordulhat, hogy a környezeti zaj üzemmód hatása nem lesz megfelelő. Használjon megfelelő méretű füldugaszokat, amelyek kényelmesen és szorosan illeszkednek a fülébe.

A Súgóútmutató tartalma előzetes értesítés nélkül módosulhat a termék műszaki adatainak frissítése következtében.

A jelen Súgóútmutató gépi fordítással készült.