Digital Media PlayerNW-ZX2

U kunt geen software op uw computer installeren.

  • Media Go kan ook worden verkregen door het te downloaden via internet. Wanneer u het bestand "MediaGo_WM(.exe)" niet kunt vinden of als de installatie niet begint, zelfs als u op het bestand hebt dubbelgeklikt, downloadt u Media Go vanaf de volgende website en installeert u het volgens de instructies op het scherm. http://mediago.sony.com/nld/
  • Als er andere software actief is, kan deze de installatie belemmeren. Sluit alle andere software voordat u deze software installeert. Zorg er ook voor dat u geen verbinding hebt met internet en sluit beveiligingssoftware, want deze kan de computer zwaar belasten.
  • Er is mogelijk onvoldoende vrije ruimte op de harde schijf. Controleer de hoeveelheid vrije ruimte op de harde schijf die vereist is voor installatie van de software en verwijder vervolgens onnodige bestanden.
  • Met een Windows-computer kunt u de software mogelijk niet installeren als uw account geen beheerdersrechten heeft of u zich niet hebt aangemeld als een beheerder van de computer. Meld u aan met een account met beheerdersrechten of als de computerbeheerder. Wanneer u gebruikersnaam met tekens met twee bytes hebt, moet u een nieuw account maken met alleen tekens van één byte in de gebruikersnaam.
  • Met een Windows-computer is er mogelijk een berichtdialoogvenster verborgen bij het installatiescherm, zodat het installatieproces gestopt lijkt te zijn. Houd de "Alt" toets ingedrukt terwijl u meerdere malen op de "Tab" toets drukt. Als er een bericht wordt weergegeven, volgt u de instructies op het dialoogvenster.