بزرگ کننده فوکوس

تصویر ساکن، فیلم، حرکت آهسته و سریع

شما می توانید توسط بزرگ کردن تصویر قبل از تصویربرداری تمرکز را بازبینی کنید.

برخلاف با [بزرگ‌کننده خودکار MF‎‏]، شما می توانید تصویر را بدون عمل کردن حلقه لنز بزرگنمایی کنید.

  1. MENU - (فوکوس) - [کمک فوکوس] - [بزرگ کننده فوکوس].
  2. مرکز انتخابگر چندگانه را برای بزرگ کردن تصویر فشار داده و ناحیه ای که می خواهید بزرگ کنید را توسط فشار دادن بالا/پایین/چپ/راست انتخابگر چندگانه انتخاب کنید.
    • هر بار که مرکز را فشار دهید، مقیاس بزرگ نمایی تغییر خواهد کرد.
    • شما می توانید بزرگنمایی اولیه را توسط انتخاب کردن MENU - (فوکوس) - [کمک فوکوس] - [بزرگنمائی ابتد. فوکوس] یا [بزرگ. فوکوس اولیه] تعیین کنید.
  3. تمرکز را تأیید کنید.
    • دکمه (حذف) را برای آوردن موقعیت بزرگ شده به مرکز یک تصویر فشار دهید.
    • هنگامی که حالت تمرکز [فوکوس دستی] است، شما می توانید تمرکز را در حالی که یک تصویر بزرگ می شود تنظیم کنید. هنگامی که دکمه شاتر تا نیمه فشار داده شود، عملکرد [بزرگ کننده فوکوس] لغو خواهد شد.
    • شما می توانید توسط انتخاب کردن MENU - (فوکوس) - [کمک فوکوس] - [زمان بزرگنما. فوکوس] تعیین کنید چه مدت زمانی تصویر به صورت بزرگ شده نشان داده شود.

برای استفاده از بزرگ کننده تمرکز توسط عمل لمسی (فقط در حین تصویربرداری تصویر ساکن)

هنگامی که [عملکرد لمسی در تصویر.] بر روی [فوکوس لمسی] تعیین شود، شما می توانید تصویر را بزرگ کرده و تمرکز را توسط لمس کردن نمایشگر تنظیم کنید. از پیش به صورت ذیل تعیین کنید.

  • [عملیات لمسی]: [روشن]
  • [صفحه عکاسی] زیر [تنظیمات پانل لمس]:
    • [صفحه عکاسی] را بر روی [روشن] تعیین کنید.
    • [عملکرد لمسی در تصویر.] را بر روی [فوکوس لمسی] تعیین کنید.
  • [پانل لمسی/پد لمسی]: به طور مناسب برای استفاده خود تعیین کنید.
هنگامی که حالت تمرکز [فوکوس دستی] است، شما می توانید در حین تصویربرداری با نمایشگر توسط دو بار تقه زدن به ناحیه ای که روی آن تمرکز می شود [بزرگ کننده فوکوس] را انجام دهید.
در حین تصویربرداری با نمایاب، توسط دو بار تقه زدن یک چهارچوب در مرکز نمایشگر نمایش داده می شود و شما می توانید چهارچوب را توسط کشیدن آن جابجا کنید. تصویر توسط فشار دادن مرکز انتخابگر چندگانه بزرگ نمایی می شود.

راهنمایی

  • در حین استفاده کردن از عملکرد بزرگ کننده تمرکز، شما می توانید ناحیه بزرگ شده را توسط کشیدن آن روی پانل لمسی جابجا کنید.
  • برای خارج شدن از عملکرد بزرگ کننده فوکوس، دوباره به نمایشگر دو بار تقه بزنید. شما می توانید با تا نیمه به پایین فشار دادن دکمه شاتر نیز از عملکرد بزرگ کننده فوکوس خارج شوید.
TP1002166606