بزرگنمایی

تصاویر را هنگام تصویربرداری با استفاده از حلقه لنز پشتی یا اهرم W/T (بزرگنمایی) بزرگ کنید.

  1. تصاویر را با استفاده از حلقه لنز پشتی یا اهرم W/T (بزرگنمایی) بزرگ کنید.
    • حلقه لنز پشتی را برای بزرگ نمایی به طرف راست و برای کوچک نمایی به طرف چپ بچرخانید.
    • اهرم W/T (بزرگنمایی) را برای بزرگ نمایی به طرف T و برای کوچک نمایی به طرف W حرکت دهید.

راهنمایی

  • هنگامی که حالت تمرکز بر روی [‏‎AF پیوسته] تعیین شود، شما می توانید با استفاده از حلقه لنز پشتی در حین ادامه دادن به تمرکز خودکار بزرگنمایی کنید.
  • هنگامی که موردی به غیر از [تنها زوم نوری] را برای [محدوده بزرگنمائی] انتخاب کنید، می توانید برای بزرگنمایی تصاویر از محدوده بزرگنمایی زوم نوری فراتر بروید.
  • شما می توانید عملکرد بزرگنمایی را توسط انتخاب کردن MENU - (تنظیم) - [سفارشی‌سازی عملیات] - [تنظیم حلقه لنز] به حلقه لنز جلویی اختصاص دهید.
  • شما می توانید به هر یک از جهت های چرخش حلقه لنزی که عملکرد بزرگنمایی توسط انتخاب کردن MENU - (تنظیم) - [سفارشی‌سازی عملیات] - [چرخش حلقه بزرگنمایی] به آن اختصاص داده شده است عملکردهای بزرگ نمایی (T) یا کوچک نمایی (W) را اختصاص دهید.

نکته

  • شما نمی توانید توسط فشار دادن دکمه AF-ON (‏‎AF روشن) یا تا نیمه به پایین فشار دادن دکمه شاتر یا در حالی که تمرکز با دکمه نگه داشتن فوکوس قفل شده است، با اهرم W/T (بزرگنمایی) در حین تمرکز کردن بزرگنمایی کنید.
TP1002494975