Înregistrare

Utilizați receptorul fixat la o cameră și microfonul fixat pe îmbrăcămintea subiectului pentru a înregistra sunet.

 1. Porniți alimentarea camerei și setați-o în mod standby.
 2. Porniți receptorul și microfonul.
  • Selectați ieșirea audio dorită cu comutatorul glisant (MIC OUT ANALOG/Alimentare OFF/DIGITAL) de pe receptor.

  • Selectați „ON” cu comutatorul de alimentare de pe microfon.

  Imediat după ce atât receptorul, cât și microfonul sunt pornite, ledurile LINK de pe ambele dispozitive încep să se aprindă intermitent și lent în albastru. Astfel, se indică faptul că fiecare dispozitiv încearcă să detecteze, să se conecteze și să autentifice celălalt dispozitiv. Când se realizează o conexiune de comunicare între dispozitive și aveți la dispoziție o înregistrare audio clară, ledurile LINK de pe ambele dispozitive nu se mai aprind intermitent și rămân aprinse în albastru.

  Dacă nu s-a realizat nicio conexiune, apropiați microfonul de receptor pentru a mai face o altă încercare. Dispozitivele pot fi influențate de factori de mediu sau de altă natură.

 3. Asigurați-vă că ledul LINK de pe receptor este aprins și apăsați butonul de pornire a înregistrării de pe cameră.

Notă

 • În funcție de cameră, este posibil ca ieșirea audio „DIGITAL” să nu fie acceptată. În cazul modelele de cameră care acceptă ieșirea audio „DIGITAL”, vizitați site-ul nostru web la adresa:

  https://www.sony.net/dics/w2bt/

 • Când ieșirea audio neacceptată de camera dvs. este selectată de comutatorul glisant de pe receptor, poate apărea un mesaj de avertizare pe vizorul camerei. În astfel de situații, selectați ieșirea audio acceptată.

 • Dacă modul receptorului este schimbat cu comutatorul de mod în timpul înregistrării, pot apărea erori la comutarea modului receptorului, probleme la înregistrarea sunetului din cauza întreruperii comunicațiilor sau apariția de zgomote în înregistrare. Înainte de a selecta un mod de receptor folosind comutatorul de mod, nu uitați să opriți înregistrarea.

 • Dacă volumul de înregistrare audio este schimbat în timpul înregistrării cu comutatorul ATT, este posibil să se înregistreze sunetele din funcționarea comutatorului. Înainte de a selecta volumul înregistrării audio cu comutatorul ATT, nu uitați să opriți înregistrarea.

 • Pentru a evita posibilitatea captării bipului de confirmare (Semnale audio) de către această unitate la începutul unei înregistrări, se recomandă să setați [Semnale audio] la [Dezactivat] pe cameră. Pentru detalii suplimentare, consultați instrucțiunile de utilizare ale camerei dvs.

 • Când se utilizează această unitate în modul MIX, dacă receptorul și microfonul captează același sunet, se generează un ecou sau un zgomot distorsionat. Așezați microfonul mai departe de receptor pentru a nu capta același sunet.

 • Când se utilizează această unitate în modul MIX, dacă alimentarea microfonului se oprește sau dacă receptorul și microfonul nu sunt conectate când începeți să înregistrați, este posibil să se înregistreze zgomote de fundal sau să nu se înregistreze niciun sunet. Asigurați-vă că ledurile LINK ale receptorului și microfonului sunt aprinse în albastru și că s-a stabilit conexiunea, iar apoi începeți să înregistrați.

 • Receptorul este și alimentat de la cameră. Cu toate acestea, în funcție de camera dvs., este posibil ca aceasta să nu poată alimenta electric. În cazul modelele de cameră care acceptă alimentarea electrică a receptorului, vizitați site-ul nostru web la adresa:

  https://www.sony.net/dics/w2bt/