Επιλογή στη μηχανή & Αποστολή (μεταφορά σε smartphone)
Μπορείτε να μεταφέρετε εικόνες σε smartphone επιλέγοντας εικόνες από τη φωτογραφική μηχανή.
Ανατρέξτε στο «Σύζευξη της μηχανής με smartphone (Εγγραφή Smartphone.) » για να συζεύξετε τη μηχανή με το smartphone εκ των προτέρων.
Η ακόλουθη διαδικασία αφορά τη μεταφορά της εικόνας που εμφανίζεται τη συγκεκριμένη στιγμή στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής.
-
MENU (Μενού)>
(Network) > [Smartphone Connect] > [
Select on Cam & Send] > [Size of Sending Image], [RAW+J/H Send Target] και [
Sending Target] > η ρύθμιση που θέλετε. -
Εμφανίστε την εικόνα που πρόκειται να μεταφερθεί στην οθόνη αναπαραγωγής.
-
MENU (Μενού)>
(Network) > [Smartphone Connect] > [
Select on Cam & Send] > [
Send] > [This Image].- Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε την οθόνη [
Send] πατώντας το κουμπί
(Send to Smartphone).
- Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε την οθόνη [
-
Κάντε εκκίνηση του Imaging Edge Mobile στο smartphone σας.
Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα υποδεικνύει ότι έχει ξεκινήσει η μεταφορά.
-
Επιλέξτε [OK] στο smartphone.Η εικόνα θα μεταφερθεί στο smartphone.
- Όταν η εικόνα έχει μεταφερθεί, το εικονίδιο
(μεταφέρθηκε) θα εμφανιστεί στην οθόνη της μηχανής. - Μπορείτε να μεταφέρετε πολλές εικόνες ταυτόχρονα, επιλέγοντας μια διαφορετική ρύθμιση εκτός από [This Image] στην [
Send].
- Όταν η εικόνα έχει μεταφερθεί, το εικονίδιο
Λεπτομέρειες στοιχείου μενού
-
Send (Αποστολή): - Επιλέγει εικόνες και τις μεταφέρει σε ένα smartphone. ([This Image]/[All Images in This Group]/[All with this date]/[Filtered Images]/[Multiple Images])
- Οι επιλογές που εμφανίζονται μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο προβολής στην κάμερα.
- Αν επιλέξετε το στοιχείο [Multiple Images], επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε χρησιμοποιώντας το κέντρο στον τροχό ελέγχου και πατήστε MENU > [Enter].
- Size of Sending Image:
- Επιλέγει το μέγεθος αρχείου των εικόνων που πρόκειται να μεταφερθούν στο smartphone. Μπορείτε να μεταφέρετε το αρχείο JPEG/HEIF αρχικού μεγέθους ή ένα αρχείο JPEG/HEIF ισοδύναμο με 2M. ([Original]/[2M])
- Προορισμός αποστολής RAW+J/H:
- Επιλέγει τον τύπο αρχείου για τις εικόνες που πρόκειται να μεταφερθούν σε ένα smartphone, όταν οι εικόνες έχουν ληφθεί με το στοιχείο [
File Format] στο [Image Quality Settings] να έχει οριστεί στην επιλογή [RAW & JPEG] ή [RAW & HEIF]. ([JPEG & HEIF]/[RAW]/[RAW+J & RAW+H])
-
Sending Target: - Ορίζει αν θα μεταφέρετε μια ταινία proxy με χαμηλό ρυθμό μετάδοσης bit ή την αρχική ταινία υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit κατά τη μεταφορά μιας ταινίας σε smartphone. ([Proxy Only]/[Original Only] / [Proxy & Original])
- Όταν επιλέγετε τη ρύθμιση [Proxy Only] (Μόνο proxy), οι ταινίες μπορούν να μεταφερθούν ταχύτερα συγκριτικά με τη μεταφορά των αρχικών ταινιών.
Διαχωρισμός των εικόνων προς μεταφορά (Διαχωρισμός εικόνων)
Οι εικόνες που θα μεταφερθούν μπορούν να διαχωριστούν με τους ακόλουθους όρους:
- Target Group (Ομάδα στόχος): [This Date]/[This Media]
- Still Images/Movies (Στατικές εικόνες/ταινίες): [All]/[Only Still Images]/[Only Movies]
- Target Img (Rating) (Εικόνα στόχος) [Τιμή]: [
]-[
], [
] - Target Movie (
) (Ταινία στόχος): [All]/[Only Shot Mark Mov.] - Target Img (Protect) (Εικόνα στόχος) [Προστασία]: [All]/[Only Protected Img.]
-
Κατάσταση μεταφοράς*: [All]/[Only Non-transfer]
*Οι εικόνες που μεταφέρθηκαν στο smartphone με επιλογή, αντιμετωπίζονται ως εικόνες που δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα.
Σημείωση
- Για τις εικόνες που έχουν μεταφερθεί στο smartphone μέσω επιλογής, δεν εμφανίζεται το εικονίδιο
(μεταφέρθηκε). - Ανάλογα με το smartphone, η ταινία που θα μεταφερθεί μπορεί να μην αναπαράγεται σωστά. Παραδείγματος χάρη, μπορεί η ταινία να μην αναπαράγεται ομαλά, ή μπορεί να μην έχει ήχο.
- Ανάλογα με τη μορφή της στατικής εικόνας, της ταινίας, της ταινίας αργής κίνησης ή της ταινίας γρήγορης κίνησης, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η αναπαραγωγή σε smartphone.
- Όταν το [Airplane Mode] είναι ρυθμισμένο στο [On], δεν μπορείτε να συνδέσετε αυτό το προϊόν με το smartphone. Θέστε το [Airplane Mode] στο [Off].

