Bruke sletteknappen

Du kan slette et bilde som vises i øyeblikket, ved å trykke på (Slett-knappen).

  • Når en bekreftelsesmelding vises etter at du har trykket på (Slett)-knappen, må du bruke kontrollhjulet til å velge [Slett] og trykke på midten.
  • Du kan også slette to eller flere bilder samtidig.
    Velg MENU → (Avspilling) → [Slett] → [Slett]. Velg deretter bildene du vil slette.

Hint

  • Hvis du stiller inn MENU → (Avspilling) → [Slett] → [Trykk Slett 2 gng.] til [På], kan du slette bilder ved å trykke på (Slett)-knappen to ganger på rad.
  • Bortsett fra avspillingsskjermbildet for enkeltbilder, kan du også bruke (Slett)-knappen for følgende operasjoner.
    • Tilpasset tast
    • Kameraveiviser