Slett alle

stillbilde, film, slow- og quick-motion

Du kan slette alle menyelementene som er lagt til i (Min meny), i MENU.

  1. MENU → (Min meny) → [Min meny-innst.] → [Slett alle].
  2. Velg [OK].