Видалити все

Фотографія, відео, зйомка в уповільненому/прискореному режимі

Можна видалити усі пункти меню, додані до (Моє меню) в MENU.

  1. MENU → (Моє меню) → [Нал. мого меню] → [Видалити все].
  2. Виберіть [OK].