Delete All

nuotrauka, filmas, sulėtintas ir pagreitintas filmavimas

Galite ištrinti visus prie („My Menu“) MENU pridėtus meniu elementus.

  1. MENU → (My Menu) → [My Menu Setting] → [Delete All].
  2. Pasirinkite [OK].
TP1001261637