Återst. nätverksinst.

Används för att återställa alla nätverksinställningar till standardinställningarna.

[Flygplansläge] återställs inte till [Av] även om du utför [Återst. nätverksinst.] när [Flygplansläge] är inställt på [På].

  1. MENU → (Nätverk) → [Nätverksaltn.] → [Återst. nätverksinst.] → [Enter].
TP1001362133