Alles verwijderen

stilstaand beeld, bewegende beelden, vertraagd/versneld

U kunt alle menuonderdelen wissen die in MENU zijn toegevoegd aan (Mijn Menu).

  1. MENU → (Mijn Menu) → [Inst. Mijn Menu] → [Alles verwijderen].
  2. Selecteer [OK].
TP1001911336