Nollaa verkkoaset.

Palauttaa kaikkien verkkoasetusten oletusasetukset.

[Lentokonetila]-asetusta ei palauteta tilaan [Ei käytössä], vaikka suoritettaisiin [Nollaa verkkoaset.], kun [Lentokonetila]-asetuksena on [Käytössä].

  1. MENU → (Verkko) → [Verkkovalinta] → [Nollaa verkkoaset.] → [Syötä].

Huomautus

  • Vaikka [Nollaa verkkoaset.] -toiminto suoritettaisiin, Creators' Cloud -tilin tietojasi ei poisteta. Creators' Cloud -tilin tiedot voidaan poistaa kohdassa [Pilvipalvelutiedot].
TP1002146107