REC AUDIO SET.
Αυτή η ενότητα περιγράφει το [REC AUDIO SET.] στο μενού ενσωματωμένης REC του μικροφώνου.
Στο [REC AUDIO SET.], μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή εγγραφής για την εγγραφή στην ενσωματωμένη μνήμη του μικροφώνου από τις ακόλουθες επιλογές.
-
32bit float 48kHz
-
24bit int 48kHz
-
24bit int 96kHz
Σημείωση
-
Το [24bit int 96kHz] δεν μπορεί να επιλεγεί όταν η συνδεδεμένη κάμερα δεν υποστηρίζει την εγγραφή σε 24 bit/96 kHz.
Για να εγγράψετε ήχο στην ενσωματωμένη μνήμη του μικροφώνου στα [24bit int 96kHz], συνδέστε μια κάμερα με τη μορφή εγγραφής ρυθμισμένη στα "24 bit/96 kHz" στον δέκτη και ρυθμίστε το [REC AUDIO SET.] στο [24bit int 96kHz] στον δέκτη. Η ρύθμιση [REC AUDIO SET.] δεν αλλάζει αυτόματα ώστε να αντιστοιχεί στη ρύθμιση της κάμερας.
Όταν ο δέκτης αφαιρείται από την κάμερα και ο δέκτης και το μικρόφωνο απενεργοποιούνται, η ρύθμιση [REC AUDIO SET.] επαναφέρεται αυτόματα στο [32bit float 48kHz] (προεπιλεγμένη ρύθμιση). Για να πραγματοποιήσετε ξανά εγγραφή στα [24bit int 96kHz], συνδέστε μια κάμερα με τη μορφή εγγραφής ρυθμισμένη στα "24 bit/96 kHz" στον δέκτη και ρυθμίστε ξανά το [REC AUDIO SET.] στο [24bit int 96kHz].
-
Το [24bit int 96kHz] δεν μπορεί να επιλεγεί όταν το [MODE SELECT] είναι ρυθμισμένο στο [4TX] ή στο [TWS MIC] στον δέκτη.