STORAGE (DELETE)
In dit gedeelte wordt [STORAGE (DELETE)] in het ingebouwde REC-menu van de microfoon beschreven.
In [STORAGE (DELETE)] kunt u de resterende beschikbare opnametijd in het ingebouwde geheugen van de microfoon controleren en opnamen verwijderen.
Selecteer de microfoon waarvan u de opnamen wilt verwijderen, selecteer vervolgens [ALL DELETE] en bevestig. Hiermee worden alle opnamen verwijderd die in het ingebouwde geheugen zijn opgeslagen.
TP1002565230