STORAGE (DELETE)

Táto časť popisuje položku [STORAGE (DELETE)] vo vstavanej ponuke REC mikrofónu.

V položke [STORAGE (DELETE)] môžete skontrolovať zostávajúci čas nahrávania dostupný vo vstavanej pamäti mikrofónu a vymazať nahrávky.

Vyberte mikrofón, ktorého nahrávky chcete vymazať, potom vyberte položku [ALL DELETE] a potvrďte. Týmto sa vymažú všetky nahrávky uložené v jeho vstavanej pamäti.

TP1002565870