Az akkumulátor töltöttségének ellenőrzése

Ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségét.

Ha a headsetet a gomb megnyomásával bekapcsolja, a jelzőfény (kék) kétszer villan, majd a jelzőfény (vörös) villog. Az akkumulátor töltöttségét a jelzőfény (vörös) felvillanásainak száma alapján ellenőrizheti.

Az akkumulátor töltöttségét akkor is ellenőrizheti, ha a headset be van kapcsolva. A gomb lenyomására a jelzőfény villogni kezd, és megjeleníti az akkumulátor töltöttségi szintjét.Angol nyelvű hangos útmutatás is megszólal az akkumulátor töltöttségi szintjével kapcsolatban.


3-szor - - - - : magas „Battery level high” (Magas)

2-szer - - : közepes „Battery level medium” (közepes)

1-szer : alacsony (töltés szükséges) „Battery level low” (alacsony töltöttség)

Ha az akkumulátor majdnem lemerült

A jelzőfény vörös színűre vált. Ha az akkumulátor lemerül, a headset egy figyelmeztető hangjelzést hallat, a „Recharge headset” (Töltse fel a headsetet) (töltse fel a headsetet) hangos útmutatás hallható, majd a készülék automatikusan kikapcsol.

iPhone, iPad vagy iPod touch használata esetén

Ha a headset egy HFP (Hands-free Profile) profilt támogató iPhone, iPad vagy iPod touch (iOS 5.0 vagy újabb) készülékhez van csatlakoztatva, az eszköz egy ikont jelenít meg, amely a képernyőn jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Kompatibilis eszközök

A Hands-free Profile (HFP) profilt támogató iPhone, iPad vagy iPod touch (iOS 5.0 vagy újabb) készülék

iOS 7.X / 8.X / 9.X

iOS 5.X / 6.X

A: a headset hátralévő akkumulátor-üzemideje

B: magas

C: közepes

D: alacsony (töltés szükséges)

Megjegyzés

  • Ha egy csak a „Media audio” (A2DP) profilt támogató iPhone, iPad vagy iPod touch készülékhez csatlakoztatja a headsetet, az akkumulátor töltöttségi szintje nem megfelelően lesz megjelenítve.