Zene hallgatása BLUETOOTH használatával egy csatlakoztatott eszközről

Zenét hallgathat, és alapvető kezelőszerveket működtethet egy BLUETOOTH-eszközön a BLUETOOTH-kapcsolat használatával. A BLUETOOTH-eszköznek az alábbi BLUETOOTH-profilokat kell támogatnia.

 • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile):
  lehetővé teszi kiváló minőségű hanganyagok élvezetét, vezeték nélkül.
 • AVRCP (Audio Video Remote Control Profile):
  lehetővé teszi a hangerő beállítását stb.

A működtetés módja az adott BLUETOOTH-eszköztől függően eltérő lehet. Tekintse meg a BLUETOOTH-eszközhöz mellékelt használati útmutatót.

 1. Csatlakoztassa a headsetet egy BLUETOOTH-eszközhöz.
 2. Vegye fel a headsetet.

  Állítson a fejpánt hosszán.

  A headsetet az jelzéssel a bal fülén, és az jelzéssel a jobb fülén vegye fel. A headset részén egy kitapintható pont található.

  A: Kitapintható pont

 3. Indítsa el a zene vagy videó lejátszását a BLUETOOTH-eszközön.
  Állítsa be a hangerőt a BLUETOOTH-eszközön.
 4. Állítsa be a hangerőt a headset +/- gombjainak megnyomásával.

  Ha a hangerő eléri a maximális vagy minimális értéket, figyelmeztető hangjelzés hallható.

Megjegyzés

 • Ha a kommunikáció körülményei nem megfelelőek, a BLUETOOTH-eszköz helytelenül reagálhat a headseten végrehajtott műveletre.

Tipp

 • A headset támogatja az SCMS-T tartalomvédelmet. Zenét hallgathat, és egyéb műveleteket végezhet az olyan eszközökön, például mobiltelefonon vagy hordozható tv-n, amelyek támogatják az SCMS-T tartalomvédelmet.
 • A BLUETOOTH-eszköztől függően előfordulhat, hogy be kell állítani a hangerőt, vagy el kell végezni a hangkimenet beállítását a BLUETOOTH-eszközön.
 • A hívás és a zenehallgatás alatt a hangerő egymástól függetlenül állítható. A hívás hangerejének módosítása nem változtatja meg a zenelejátszás hangerejét, és fordítva.