Csatlakozás párosított BLUETOOTH-eszközhöz

 1. Kapcsolja be a headsetet.

  Nyomja le és tartsa lenyomva körülbelül 2 másodpercig a gombot.

  Győződjön meg arról, hogy a jelzőfény (kék) villog, miután elengedte a gombot. Hangos útmutatás hallható: „Power on” (Bekapcsolás).

  Ha a headset bekapcsolás után automatikusan csatlakozik a legutóbb csatlakoztatott eszközhöz, hangos útmutatás hallható: „BLUETOOTH connected” (BLUETOOTH csatlakoztatva).

  Ellenőrizze a csatlakozás állapotát a BLUETOOTH-eszközön. Ha nem csatlakozik, folytassa a 2. lépéssel.

 2. Létesítsen BLUETOOTH-kapcsolatot a BLUETOOTH-eszközről.

  A részleteket a BLUETOOTH-eszközhöz mellékelt használati útmutató tartalmazza.

  A csatlakozáskor hangos útmutatás hallható: „BLUETOOTH connected” (BLUETOOTH csatlakoztatva).

Tipp

 • A fenti eljárás csak példa. A részleteket a BLUETOOTH-eszközhöz mellékelt használati útmutató tartalmazza.
 • Ha a BLUETOOTH-eszköz kapcsolódott utoljára a headsethez, létrejön a HFP/HSP kapcsolat, amikor bekapcsolja a headsetet. A headset bekapcsolt állapotában A2DP kapcsolat (zenelejátszás) hozható létre a gomb megnyomásával.

Megjegyzés

 • Ha az utoljára csatlakoztatott BLUETOOTH-eszköz közel van a headsethez, akkor lehetséges, hogy ha bekapcsolja a headsetet, az automatikusan csatlakozik az eszközhöz. Ebben az esetben, tiltsa le a BLUETOOTH funkció működését a BLUETOOTH-eszközön, vagy kapcsolja ki a készüléket.
 • Ha nem tudja csatlakoztatni a BLUETOOTH-eszközt a headsethez, szüntesse meg a párosítást a BLUETOOTH-eszközön, majd hajtsa végre újból a párosítást. A részletekért tekintse meg a BLUETOOTH-eszközhöz mellékelt használati útmutatót.