Csatlakozás párosított számítógéphez (Windows 10)

A használat megkezdése előtt győződjön meg az alábbiakról:

 • A számítógéptől függően be kell kapcsolni a beépített BLUETOOTH adaptert. A beépített BLUETOOTH adapter meglétéről, valamint a bekapcsolásának módjáról további részleteket a számítógéphez mellékelt használati útmutatóban olvashat.
 1. Állítsa vissza a számítógépet az alvási üzemmódból.
 2. Kapcsolja be a headsetet.

  Nyomja le és tartsa lenyomva körülbelül 2 másodpercig a gombot.

  Győződjön meg arról, hogy a jelzőfény (kék) villog, miután elengedte a gombot. Hangos útmutatás hallható: „Power on” (Bekapcsolás).

  Ha a headset bekapcsolás után automatikusan csatlakozik a legutóbb csatlakoztatott eszközhöz, hangos útmutatás hallható: „BLUETOOTH connected” (BLUETOOTH csatlakoztatva).

  A számítógép használatával ellenőrizze, hogy létrejött-e a kapcsolat, és ha nem, folytassa a 3. lépéssel.

  Ha a számítógép a legutóbb csatlakoztatott BLUETOOTH-eszközhöz csatlakozott, válassza le azt, majd folytassa a következő lépéssel.

 3. Válassza ki a headsetet a számítógép használatával.
  1. Kattintson a jobb gombbal a Windows eszköztár hangerő ikonjára, majd kattintson a [Playback devices] elemre.

  2. Kattintson a jobb gombbal a(z) [MDR-XB950B1] elemre.

   Ha a(z) [MDR-XB950B1] elem nem jelenik meg, kattintson a jobb gombbal a [Sound] képernyőre, majd válassza a [Show Disabled Devices] lehetőséget.

  3. Kattintson az [Connect] elemre.

   A kapcsolat létrejön.

Tipp

 • A fenti eljárás csak példa. A részleteket a számítógéphez mellékelt használati útmutató tartalmazza.
 • Ha a számítógép kapcsolódott utoljára a headsethez, létrejön a HFP/HSP kapcsolat, amikor bekapcsolja a headsetet. A headset bekapcsolt állapotában A2DP kapcsolat (zenelejátszás) hozható létre a gomb megnyomásával.

Megjegyzés

 • Ha az utoljára csatlakoztatott BLUETOOTH-eszköz közel található a headsethez, akkor lehetséges, hogy a headset bekapcsolásakor az automatikusan csatlakozik az eszközhöz. Ebben az esetben, tiltsa le a BLUETOOTH funkció működését az BLUETOOTH-eszközön, vagy kapcsolja ki a készüléket.
 • Ha nem tudja csatlakoztatni a BLUETOOTH-eszközt a headsethez, szüntesse meg a párosítást a BLUETOOTH-eszközön, majd hajtsa végre újból a párosítást. A részleteket a BLUETOOTH-eszközhöz mellékelt használati útmutató tartalmazza.