Wijzigingen en nieuwe functies in het paneel ‘Snelle instellingen’
De indeling van het paneel ‘Snelle instellingen’ is gewijzigd en je kunt nu de grootte van de tegels aanpassen.
Daarnaast zijn sommige tegelnamen gewijzigd. Er wordt nu aanvullende informatie weergegeven wanneer tegels in een groter formaat worden getoond.
Voer de volgende stappen uit om de grootte en indeling van de tegels in het paneel ‘Snelle instellingen’ aan te passen.
-
Veeg twee keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om het deelvenster Snelle instellingen te openen.
-
Tik op het pictogram om het bewerkingsscherm voor de tegel te openen.
(Bewerken)
Scherm voor het bewerken van tegels
-
Bevestigingspictogram
Je kunt je wijzigingen bevestigen en terugkeren naar het paneel ‘Snelle instellingen’.
-
Knop 'Ongedaan maken'
Tik op deze knop om een wijziging ongedaan te maken en terug te keren naar de vorige toestand. Als je herhaaldelijk op de knop tikt om terug te keren naar de toestand van vóór de bewerking, verdwijnt de knop.
-
Knop 'Tegel verwijderen'
Verwijder een tegel uit het paneel ‘Snelle instellingen’.
-
Tik op een tegel en sleep vervolgens de rechterrand van de tegel om de grootte aan te passen.
-
Tik op een tegel met een +-teken om de tegel toe te voegen aan het paneel met snelle instellingen.
Nadat je tegels aan het paneel ‘Snelle instellingen’ hebt toegevoegd, kun je de indeling aanpassen door de tegels te verslepen.
Hint
-
In het paneel ‘Snelle instellingen’ zijn de namen van sommige instellingen gewijzigd. Hieronder volgt een voorbeeld van de gewijzigde namen.
Vóór bijwerken: [Internet]
Na bijwerken: [Wifi]/[Mobiele data]
-
Je kunt nu bepaalde functies, zoals wifi of Bluetooth, bedienen door simpelweg op de pictogrammen van de bijbehorende tegels te tikken. Om de Wi-Fi-functie zelf uit te schakelen, houdt u de Wi-Fi-tegel ingedrukt en past u de instellingen voor de Wi-Fi-functie aan in het menu ‘Instellingen’.
-
Afhankelijk van de tegel kun je de geavanceerde instellingen weergeven door op het pictogram of de naam van de instelling te tikken of deze lang ingedrukt te houden.
-
Veeg vanaf de onderkant van het bewerkingsscherm van de tegel omhoog om het onderste gedeelte weer te geven, en tik vervolgens op de volgende knop om alle tegels voor Snelle instellingen terug te zetten naar hun oorspronkelijke instellingen.
[Resetten]